top of page

LÄR DIG NÅGOT NYTT GENOM MINA KURSER!

Genom mina onlinekurser kan du själv snart kunna skapa ett innehåll som ökar försäljningen eller tillhandahåller levande och intressant information för den målgrupp som är rätt för er.   

Utbildningarna riktar sig till dig som driver ett konto på sociala medier eller har kommunikation och marknadsföring som en del av dina arbetsuppgifter. Du genomför kurserna när det passar dig, och får personlig handledning då du behöver. 

Pontus Wikström kursproducent

pexels-fox-1595391.jpg

ÖVER 1000 PERSONER...

...har de senaste åren gott mina utbildningar. Det har varit kockar och kommunikatörer tandläkare och turistbyråer, som alla nu gör egna filmer att marknadsföra eller informera med.  

 

Några kunder om kursen "Sociala medier för organisationer och företag":

“Kursen ger lite av ett helikopterperspektiv på hur man ska tänka när man lägger upp sin sociala mediestrategi. Bra också att denna kurs länkar till kompletterande kurser kring handgripliga moment såsom t ex annonsverktyget i Facebook. Tillhörande prov är ganska enkla, men fyller sitt syfte att man får tänka till ett varv till.”

 – Per Nilsson verksamhetsutvecklare på Studieförbundet vuxenskolan 

“Pedagogiskt upplagd kurs med många delar. Föredömligt med korta filmer om olika ämnen, det gör det lättare att ta till sig. “

 

– Tina, kommunikatör 

 

“Gediget material som är allomfattande, möjlighet till fördjupning och samtal där man jobbar. Ger en grund i ämnet sociala medier för organisationer.”

 

– Tira, verksamhetsutvecklare på Studieförbundet vuxenskolan

KURS I SOCIALA MEDIER

Genom kursen SOCIALA MEDIER FÖR ORGANISATIONER OCH FÖRETAG lär du dig använda sociala medier för att informera och marknadsföra, samt hur du kan föra en dialog med följare och kunder. Kursen är en grundkurs där du lära dig det viktigaste för att komma igång, och för att undvika att göra misstag som kostar pengar eller skadar er organisations varumärke.

KÖP KURSEN 1 895 kr

soc med.png

Ser du “death by Power Point” framför dig när du hör ordet onlinekurs? Mina videolektioner är illustrativa och pedagogiska filmer och består av levande videobilder. Jag vill inte slösa bort din tid, så jag tar bara upp bara upp det som är nödvändigt att kunna för att du ska nå dina mål.

I slutet av varje avsnitt får du svara på några kontrollfrågor, och du kan även ladda upp dina övningsfilmer och få återkoppling kring dem. /PW

LÄR DIG GÖRA FILM

Vår onlinekurs “VIDEO FÖR SOCIALA MEDIER” lär dig filma med mobilen och bygger på lektioner och övningar från en kurs som sedan 2017 lärt hundratals företag och organisationer att kommunicera med video.

 

Redan efter åtta timmar har du kunskaper för att på egen hand kunna ta fram innehållet till, filma, redigera samt publicera filmer som ökar försäljningen, ökar värdet på ert varumärke eller tillhandahåller levande och intressant information för den målgrupp som är rätt för er.   

KÖP ONLINEKURSEN "VIDEO FÖR SOCIALA MEDIER" FÖR 1 995 kr

DÄRFÖR BEHÖVER ALLA KUNNA GÖRA FILM

"Film är ett sätt att kommunicera som snart kommer att vara ett lika självklart sätt att nå ut till andra som att skriva eller att tala för din sak. 

Så, om du frågar mig handlar det inte längre OM du behöver använda film för att nå mål i yrkes-och privatlivet, utan mer om VAD just du ska använda film till."

Pontus Wikström kursproducent

Tre av mina kursdeltagare berättar hur de kommit igång med att göra egna filmer efter kursen.

FÖRETAG SOM GÅTT MINA KURSER

IKEA

NASDAQ

LIVSMEDELSVERKET

REGION STOCKHOLM

BOEHRINGER INGELHEIM

LULEÅ TEKNISKA UNIVERSITET

SÅ HÄR GÅR DU KURSEN

  1. Klicka på länken "gå gratiskursen" till höger. 

  2. Välj "logga in för att registrera".

  3. Välj ett användarnamn och skriv in din e-postadress.

  4. Kolla din e-post och klicka på länken i mejlet. 

  5. Välj ett lösenord.

  6.  Logga in och gå till kurssidan. Skrolla ner och expandera kursinnehållet, starta upp den första videolektionen.

TESTA ATT GÅ EN KURS

För att du ska få testa hur det är att gå en onlineutbildning med mig, så har jag satt ihop en kurs som handlar om hur du filmar bättre med din mobiltelefon. Den här kan du gå helt gratis, följ bara länken så är du snart igång. 

 

Jag lovar dig, att så länge du inte redan jobbar professionellt med video,  kommer du att lära dig något nytt!

VILL DU HELLRE GÅ KURS "PÅ RIKTIGT"?

Är du less på att sitta titta på en skärm och vill ses i verkligheten istället? Jag håller även uppdragsutbildningar för företag och organisationer i att göra film. 

HUR SKULLE DU KUNNA ANVÄNDA FILM?

Testa hur dina kunskaper att göra film är, och få tips på hur video skulle kunna hjälpa dig att nå dina mål!

bottom of page