filma med mobilen kurs

LÄR DIG GÖRA FILM, DU OCKSÅ

Film är ett sätt att kommunicera som snart kommer att vara ett lika självklart sätt att nå ut till andra som att skriva eller att tala för din sak. Så, det handlar det inte längre OM du behöver använda film, utan mer om VAD just du ska använda film till.

Genom våra utbildningar får du snabbt de kunskaper du behöver för att själv kunna göra de filmer du behöver. 

Ser du “death by Power Point” framför dig när du hör ordet onlinekurs? Mina videolektioner är illustrativa och pedagogiska filmer och består av levande videobilder. Jag vill inte slösa bort din tid, så jag tar bara upp bara upp det som är nödvändigt att kunna för att du ska nå dina mål.

I slutet av varje avsnitt får du svara på några kontrollfrågor, och du kan även ladda upp dina övningsfilmer och få återkoppling kring dem. /PW

ONLINEKURSER

Vår onlinekurs “VIDEO FÖR SOCIALA MEDIER” lär dig filma med mobilen och bygger på lektioner och övningar från en kurs som sedan 2017 lärt hundratals personer att kommunicera med video.

 

Redan efter åtta timmar har du kunskaper för att på egen hand kunna ta fram innehållet till, filma, redigera samt publicera filmer som ökar försäljningen, ökar värdet på ert varumärke eller tillhandahåller levande och intressant information för den målgrupp som är rätt för er.   

KÖP ONLINEKURSEN "VIDEO FÖR SOCIALA MEDIER" FÖR 2 995 kr

MENTORPROGRAM & DISTANSUTBILDNING

Vi genomför platsförlagda och skräddarsydda utbildningar inom tex videoredigering, samt distansutbildningar via Zoom eller Teams. 

Kontakta oss för ett samtal kring hur din utbildning ska se ut.

KÖP MENTORPROGRAMMET 14 995 kr

fredfilmar2-1024x576.jpg

TESTA DINA FILMKUNSKAPER

Hur skulle ditt liv se ut om du kunde göra film? Skulle du få mer kreativa och intressanta arbetsuppgifter? Om du driver ett företag eller jobbar med marknadsföring, skulle din försäljning då öka? Efter arbetsdagens slut: vilka mål skulle du kunna nå med hjälp av filmer du själv skapat - kanske hitta ditt drömjobb genom ett video- CV, en ny bostad eller lyckas bättre på dejtingappar? Du kan använda video till så mycket mer än du tror! 

Gör vårt test för att se på vilket sätt video skulle kunna få saker att hända för just dig. Du får också ett utlåtande kring dina kunskaper i att göra film.