top of page
fredfilmar2-1024x576.jpg

STÖD TILL DIN FILMPRODUKTION

Visst vore det skönt att bara kunna lyfta på luren och få tag på en expert då man kört fast? Vi vill att du ska lyckas med video, och att du också ska få saker att hända med filmer du gör själv - därför har vi tagit fram tjänsten Filmlots.

Filmlots är ett abonnemang där du får stöd till din videoproduktion.

team-of-programmer-working-to-find-solution-to-problem-and-coding-technologies-in-a-softwa

SÅ FUNGERAR DET

Filmlots hjälper dig innan du spelar in din film, då den är färdig och då något inte fungerar.

​​

ÅTERKOPPLING PÅ DIN FILMIDÉ


​Du skickar en skiss på den film du tänkt göra, eller du berättar om din idé i ett telefon- eller videosamtal. Vi föreslår förbättringar och kommer med nya idéer. Du kan komma till oss med en ny filmidé varje månad (maxlängd på skissen är A4 -sidor, vi hinner inte läsa långfilmsmanus 😉)

 

 

ÅTERKOPPLING PÅ DIN FÄRDIGA FILM
 

Du visar den film du klippt ihop och vi ger förslag på vad du kan göra för att den ska bli bättre. Vi tittar tillsammans på din film genom ett videomöte. Du kan få rådgivning på en färdigklippt film per månad (maxlängd på filmen fem minuter).

 


TEKNISK SUPPORT
Du får teknisk support vid inspelning och redigering om du kör fast. Du mejlar, ringer eller beskriver genom ett videosamtal det problem du har, t ex du hittar inte verktyget för att göra undertexter i redigeringsprogrammet, du får inget ljud på mikrofonen du köpt. Du kan få hjälp med detta en gång per månad.


Supporten gäller främst filmrelaterade frågor. Kan vi hjälpa dig med något närliggande, som varför du inte kan logga in på kontot för ditt videoredigeringsprogram så försöker vi göra det. 
 


Filmlots start är en individuell tjänst.  Vill du ha ett abonnemang som hela er organisation kan använda? Kontakta oss för priser.

Följ länken nedan för att starta ditt abonnemang. Första månaden är gratis, och därefter kostar det 695 kr per månad (556 kr exkl. moms. 

bottom of page