top of page

Du behöver också göra film! -webinar

Välkommen till ett inspirerande webinar där du får lära dig hur du kan använda dig av video för att nå dina mål.Jag har producerat film sedan slutet av 1980-talet. Jag har hjälpt massor av företag och organisationer med sin kommunikation och marknadsföring, därför vet jag sedan länge att video är ett överlägset verktyg för att övertyga. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper så att du också kan få saker att hända genom att använda video.


Under mitt webinar kommer jag att dig ge tips för hur du kan ta fram bra idéer till dina filmer, jag kommer också att visa olika typer av filmer som du efter bara några timmars utbildning kan göra själv. Men, video är inte bara något du kan ha nytta av i ditt yrkesliv, så vi kommer också att titta på hur man kan använda det för att nå privata mål: jag berättar hur jag genom att använda video lyckades få ett jobb jag inte hade rätt utbildning för, i konkurrens med andra mer meriterade sökande.


Alla webinarer har ju ett erbjudande, och mot slutet av mitt berättar jag hur jag kan hjälpa dig att komma igång med att göra film, och hur du som redan har video som ett av dina sätt att kommunicera kan nå ut bättre med dina filmer. Det handlar både om onlinekurser du kan gå gratis, till uppdragsutbildningar för grupper där jag kommer ut till er.


Har du en fråga kring video som du vill att jag tar upp? Skriv till mig nu så ser vi om hinner ta upp den i webinaret!


Webinaret tar ungefär 45 minuter + en frågestund efteråt.

Bästa hälsningar Pontus Wikström86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur gick det sen för de företagare som lärde sig göra film? Kommunikatören ERIKA, tränaren INGRID och kocken FRED som gått kurs hos Mera film i att göra film för sociala medier berättar hur de använde

bottom of page